Login Here

Belum ada akaun? Daftar percuma, di sini

STATISTIK WEB

Jumlah Ahli : 58103
Pelawat Online : 37
Tarikh : 21/04/2014
Jumlah Lawatan : 4204873

TRANSLATION

PENAJA ANDA


Penaja :  admin

Administrator
HP : 013-7779117

 

IKLAN PENAJA

Pengiklan Terbaru

Wakil Negeri

Sila klik negeri pilihan untuk
lihat info Wakil Negeri.


Perlis
1 orang

Kedah
3 orang

Penang
5 orang

Perak
6 orang

Selangor
19 orang

Negeri Sembilan
9 orang

Melaka
5 orang

Kelantan
1 orang

Terengganu
2 orang

Pahang
11 orang

Johor
55 orang

Kuala Lumpur
4 orang

Sarawak
3 orang

Sabah
8 orang

Putrajaya
2 orang

Labuan
1 orang

Indonesia
2 orang

Thailand
0 orang

Singapore
0 orang

Brunei
1 orang

Timor Leste
0 orang

Papua New Guinea
0 orang

Philippine
0 orang

Vietnam
0 orang
   

Statistik Lawatan


Sejak 20 Mei 2013

Web System Developed by

Perkidmatan Jual / beli Hartanah

Kategori Iklan : HOUSES FOR SALE Date 15/03/2013 | hits iklan 53056

Search Category:

Senarai semua iklan

Ingin Jual / Beli Rumah/kedai/Lot tanah?
Hubungi saya di talian :012-915 3036
Expert in Area : Kuala Lumpur , Selangor sekitar (Lembah Klang) & Kuantan/Pekan (Pahang)


Perkidmatan Jual/beli Hartanah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Saya merupakan Perunding Hartanah dari IM Global - VE(1)0253 yang berdaftar di bawah : Lembaga Penilai,Pentaksir dan Ejen Hartanah Malaysia.
(Adam Izhar - Property Negotiator- 012-9153036)

Expert in Area : Kuala Lumpur , Selangor sekitar (Lembah Klang) & Kuantan/Pekan (Pahang)

-Saya memiliki pelanggan@pembeli yang sedia ada dan berpotensi. Selain mendapatkan pembeli, saya juga akan menguruskan dari A sampai Z dengan rangkaian professional tentang khidmat peguam, pinjaman bank, market value, serta khidmat nasihat secara percuma.

-Sekiranya anda hendak menjual rumah, apartment, kondo, tanah, atau apa saja jenis hartanah milik anda sila hubungi atau sms saya bila-bila masa 24jam (Owner/Pemilik yang SAH sahaja)
“Niat utama kami ingin membantu uruskan hartanah anda dgn pantas & sistematik. Dapatkan khidmat nasihat kami secara percuma. Perkhidmatan kami telah membantu ramai Owner yg tiada masa & tiada kemahiran di bidang ini. Serahkan tugas ini kepada yg pakar. Ia mampu menyelesaikan masalah anda, elak kerugian masa dan kos.

MASALAH LAIN ?
-Bulanan ansuran rumah dah tertunggak dan tunggu masa untuk di tarik oleh pihak bank? Pesanan saya : “Sila jual rumah anda segera sebelum ditarik/lelong sekurang-kurangnya anda dapat untung hasil jualan rumah anda itu dan nama anda tidak di senarai hitam/Blacklist.” Dah ramai Owner yang bermasalah seperti ini saya dapat membantu.

TAHUKAH ANDA ?
-Tahukah anda nilai rumah yang anda duduki sekarang? Sekirannya anda menjualnya mungkin anda boleh membeli rumah yang lebih baik dan selesa dari rumah sekarang.

Perkhidmatan Jual/beli Meliputi Jenis Hartanah Seperti:
1. Rumah Banglo.
2. Kondominium.
3. Pangsapuri
4. Lot Rumah kedai
5. Rumah Teres kos Sederhana & Kos Mewah.
6. Lot- Lot tanah.

Kenapa anda perlukan Real Estate Negotiator (Ejen Hartanah)???
1. Pengetahuan dan Kemahiran – Membeli rumah adalah lebih dari sekadar menawarkan harga. Seorang ejen berpengetahuan tentang komuniti, kejiranan, sekolah, sistem jalan, hospital, membeli-belah, lokasi pasaraya dsb. Mereka boleh membantu mendapatkan rumah yang anda mampu dan memberi nasihat berkenaan pinjaman. Mereka berpengetahuan mengenai apa yang diperlukan apabila membeli rumah seperti dokumen yang diperlukan dan langkah-langkah yang terbabit dalam sesuatu pembelian. Seorang ejen hartanah akan membawa anda melalui proses tersebut dan meminimakan tekanan anda.

2. Penjimat Masa. Jika anda mahu menjual rumah, seorang ejen boleh mengambil alih tugas-tugas seperti menguruskan jadual lawatan pembeli berpotensi termasuk membantu menunjukkan rumah kepada mereka. Jika anda mahu membeli rumah, ejen boleh menguruskan sesi lawatan dengan mendapatkan hartanah yang sesuai dengan kriteria anda daripada membuang masa melihat rumah yang tidak menepati kriteria.

3. Pembantu Harga Jual Beli : Ejen akan mengetahui samada rumah yang mahu dibeli itu berbaloi dengan harganya. Mereka akan melihat kepada aspek permintaan dan tawaran, keadaan pasaran terkini, lokasi, jenis rumah seperti adakah bilangan bilik sesuai dengan harga tawaran. Mereka juga boleh membuat rundingan harga yang boleh menjimatkan ribuan ringgit. Ejen mempunyai akses kepada maklumat seperti nilai rumah di kawasan itu, purata harga jualan dan berapa hari rumah sudah berada di pasaran untuk dijual.

4. Hubungan Penting : Ejen boleh mengesyorkan pihak yang pakar seperti pemeriksa rumah, syarikat kewangan, peguam yang baik dan sebagainya. Mereka mempunyai hubungan rangkaian yang baik dan boleh memberi pelbagai pilihan yang boleh dipilih dengan bijak.

5. Pengurusan Dokumen: Jumlah kerja yang ada dalam urusan jual-beli kelihatan sangat rumit kepada mereka yang baru dalam perniagaan ini. Dokumen pembelian biasanya menjangkau lebih 10 mukasurat. Ini belum lagi dokumen lain seperti borang-borang dari badan kerajaan dan lain-lain. Seorang ejen hartanah mempunyai pengetahuan berkenaan dokumen yang diperlukan dan boleh menyediakan semuanya dengan teliti dan betul.

6. Sokongan : Kerana kerumitan proses jual-beli hartanah, anda tidak tahu apa yang mahu ditanya. Seorang ejen akan mempunyai jawapan untuk anda dari awal sehingga akhir.

Seorang ejen hartanah memainkan peranan yang sangat penting dalam jual-beli rumah. Dengan mendapatkan seorang ejen hartanah, anda boleh menjimatkan masa, duit dan mengurangkan banyak tekanan. Kepada mereka yang mahu melibatkan diri dalam perniagaan jual-beli hartanah, ejen yang berkualiti adalah satu kewajipan.


Nama Perniagaan : Izhar Property
Kategori : HOUSES FOR SALE
Hubungi : Izhar Property ( 012-915306 )
Email : izharproperty @ ymail.com
Website: https://www.facebook.com/Izharproperty
Alamat : No 47-2 Tingkat 2, Wisma IMG, Jalan 3/76D Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
Daerah/ Negeri : Desa Pandan, Kuala Lumpur
   Nama Pengirim : mohamed adam izhar mohamed ridzwan (izharproperty)
   Tarikh Iklan : 15/03/2013
   paparan Iklan : 53056
TEMPAH IKLAN ANDA, DAFTAR DI BAWAH, CUMA RM 25.00 SAHAJA

Berita Terkini

 • Salam Maal Hijrah pada semua. (1435H)

 • PENGUMUMAN! Kemaskini ruangan iklan telah pun selesai. Kini anda boleh meletakkan iklan seperti biasa.

STATISTIK WEB

Jumlah Ahli : 58103
Pelawat Online : 37
Tarikh : 21/04/2014
Jumlah Lawatan : 4204874

PENAJA ANDA


Penaja :  admin

Administrator
HP : 013-7779117

 

IKLAN PENAJA

Pengiklan Terbaru

Copyright 2012 Step2Rich.net | Powered by JaguhInternet.com